Bokföringstjänster – säkert och effektivt

Som ny företagare vet du att det är mycket att tänka på. Förutom att sköta din verksamhet på ett lönsamt sätt behöver du även se till att allt bokförs korrekt. Du som är butiksägare behöver varje dag se till att du har en felfri kassarapport. Alla inköp ska bokföras och betalningsmetoder ska hållas isär. Kundfakturor och leverantörsfakturor ska in i rätt kolumn. Ett företag med flera anställda har ett dessutom ett ansvar för att löner, sociala avgifter och tjänstepension betalas. Kör du bil i din verksamhet behöver du kontinuerligt uppdatera din körjournal för att kunna göra rätt avdrag.

Listan kan göras lång. Många regelverk är snåriga och kan kännas omöjliga att ta sig igenom. Det är många avtal, blanketter och kvitton som ska hålls koll på, och i förvirringen som lätt uppstår kan det kännas enklare att skjuta upp allt vecka efter vecka.

Det är inte den bästa idén du haft, inser du när bokslutet börjar närma sig.

Som företagare har du förvisso gjort valet att ta på dig ett större ekonomiskt ansvar än om du hade varit anställd, men självklart är det bäst om du kan få lägga så mycket tid som möjligt på det du gör bäst, må det vara betonghåltagning, ögonbrynsfärgning eller webbdesign. Genom att överlåta din bokföring till någon med gedigen ekonomisk utbildning tar du faktiskt ansvar för att både din kärnverksamhet och ditt företags ekonomi rullar på så bra det bara går. Hos Joakim Berglund Ekonomibyrå kan du känns dig trygg med att överlåta sådant som fakturering, löneadministration och löpande bokföring i någon annans händer. Med bred erfarenhet av många olika företagstjänster ser de till att just din bokföring sköts effektivt och felfritt.

Ta hjälp med din bokföring och ge din verksamhet de bästa förutsättningarna att blomstra!