Djuren har en så stor betydelse i ditt liv. Sedan barnsben har du drömt om att rädda djur. Helst göra något stort som att stoppa tjurfäktning eller rädda djur från riktig misär. Längs vägen hittade du spåret du ville gå. Att rädda djur, en utbildning till veterinär. 

Det är en lång väg för att äntligen bli kallad för veterinär. Hela 5,5 år av studerande och praktik. I slutändan kommer det att vara värt det. Tänk alla djur som kommer att kunna hjälpas. Att hela dagarna få arbeta med olika djur, bara det är en stor dröm. Se glada mattar och hussar som får hem sina vänner igen.

 

Är du djurägare?

Det där speciella bandet man bara kan få med sina djur. Många gånger hör man skämt om hur man måste lämna ifrån sig djuret eller partnern på grund av dennes allergi. För många djurägare är valet självklart, partnern får stå ut med lite klåda och rinniga ögon.

Nästan allt man gör är för ens djur, iallafall med tanke på ens djur. Att de låser upp en lite är inga bekymmer, med allt de ger tillbaka är det värt det. Utan djur hade plånboken varit tjockare, men livet så väldigt mycket tråkigare. 

 

I trygghet hos veterinären

Inte alla veterinärbesök görs på grund av sjukdom. Ska du och hunden ut och springa på agilitybanan? Det är olika hinder ni tillsammans tar er igenom, med snabbhet och teamwork. Innan man påfrestar hunden för mycket kan den behöva kollas.

Som djurägare vill man ha veterinär nära till hands, är det akut sjukdom ska man snabbt kunna få hjälp. I Solna kan du få snabb hjälp av en veterinär. Som veterinär vill man ge ett bra och tryggt bemötande. Ett veterinärbesök kan vara jobbigt för både människa och djur, veterinären försöker göra det så bra som möjligt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *