Hemtrevnad

Hur välstädat, välstyleat och fint inrett ditt hem än är, kan det vara svårt att få till den där ombonade, hemtrevliga känslan – som man ju vill åt. Det kan lätt kännas stramt eller opersonligt hemma, särskilt när man är nyinflyttad. Då finns det två enkla knep som snabbt ger rummen en mer personlig stil och känsla. De knepen är krukväxter och affischer. Växtlighet ger snabbt mer värme till en bostad, och bidrar med både färg och känslan av att någon verkligen bor i lägenheten eller huset: växter behöver ju som bekant omvårdnad. 

För att än mer signalera din personliga stil, och utveckla din inredning ytterligare, är affischer ett fint komplement. Ibland kanske du känner för något som i färg och känsla helt bryter av mot den övriga stämningen i rummet, ibland vill du kanske ha något mer subtilt. Affischer finns i alla format och i alla utföranden. Blanda fotokonst med illustration och grafisk konst. På https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html finns ett stort urval. 

För en mer bohemisk stil sätter du upp affischerna med nålar eller spik, och för en mer proper ramar du in dem. För ett extra levande uttryck, skapa en affischvägg! Med inramade, uppnålade, och uppblandade med fotoremsor och vykort. Ett tips är att du lägger ut alla komponenter på golvet på det sättet de ska kombineras, så att du får en bra överblick, innan du fäster dem på väggen. Men, det finns inga regler när det kommer till affischer. Eftersom de är relativt billiga jämfört med originalkonst, kan du gott kosta på dig ett gäng att ha och byta mellan beroende på till exempel humör och årstid. Förvara de som du inte använder ihoprullade i papprör. Då tar de ingen plats och riskerar inte heller att blir skrynkliga eller förstörda på annat sätt. 

Se dig omkring hemma, och upptäck att alla tomma väggar är ännu en potentiell inredningsyta!