lån

Låna pengar hos Swiftbanker. se

Låna pengar hos Swiftbanker. se

advertorial

Att gå till sitt lokala bankkontor för att låna pengar kan idag kännas som en onödigt lång väg att gå. I och med digitaliseringen finns många möjligheter att låna pengar snabbt och enkelt via nätet. Hos Swiftbanker.se finns flera olika lån att välja mellan som microlån, blancolån eller konsumentlån. Det kan finnas många tillfällen när man behöver låna pengar snabbt. Kanske har bilen gått sönder och man är beroende av att den blir lagad omgående för att kunna ta sig till och från jobbet. Kanske har värmepannan i huset gått sönder och man snabbt behöver få fram pengar för att åtgärda den. 

 

Låna pengar som en investering 

Det finns ju också andra, mindre akuta anledningar till att man behöver låna pengar, men det kan ändå vara skönt att använda sig av en internetbank där processen går snabbt och smidigt. Även om många drar sig för att låna pengar kan det finnas tillfällen då det i slutänden faktiskt kan generera mer pengar. Till exempel kan det vara mycket värt att låna pengar för att underhålla eller renovera huset. Då huset får ett högre värde och man vid en omvärdering av huset till exempel kan baka in det tillfälliga blancolånet i bostadslånet. Det finns också andra saker som att anlägga en trädgård eller borra för bergvärme och sätta in en värmepump istället för den direktverkande elen, som är en investering och höjer värdet på huset. 

lån

Lån för utbildning 

Idag finns också många utbildningar som kostar pengar och som inte ger bidrag eller möjlighet till lån från CSN. Har man inte tillräckligt med sparade pengar kan man då behöva låna pengar under utbildningens gång. Vilket på sikt också är en investering om det i slutänden genererar i att man får mer i lön än vad man har idag.  Ibland får man helt enkelt investera pengar för att kunna förbättra sin ekonomi.