säkerhetsdörrar

Med säkerhetsdörrar är du tryggare

Med säkerhetsdörrar är du tryggare

editorial

Kanske tänker du direkt på tunga ståldörrar och bastanta kassavalv när man säger säkerhetsdörrar. Men det finns diskreta, alldeles vanliga dörrar, som har fler egenskaper än vad som syns utanpå. De signalerar inte direkt att där finns något att stjäla, men om det kommer en tjuv får han mycket stora problem med att forcera dörrarna.

En ytterdörr kan se riktigt elegant ut men ändå vara ytterst robust och stark. Du kan beställa en sådan dörr från ett företag som är specialist på området. En dörr kan samtidigt vara inbrottssäker och snygg, så det finns ingen motsättning där.

 

Säkra upp med larm och övervakning

Om det är så att du har värdefulla saker eller utrustning som inte får komma i orätta händer, är det givetvis perfekt om du även installerar larm och kameraövervakning. Det finns många tekniska anordningar som hjälper dig att bevaka ytterdörren även om du inte själv är på plats. Det behöver inte vara juveler och guld, för även en obetydlig skiss eller ritning kan innehålla information eller företagshemligheter.

En säkerhetsdörr stoppar alla inbrottsförsök, och under tiden går larmet och dina tillhörigheter är skyddade och räddade. Låt tjuven misslyckas, och skydda själv din egendom. Det ger polisen en möjlighet att hinna dit och få fatt i förövaren.

 

säkerhetsdörrar

 

Säkerhetsdörrar skyddar vid brand

Brandsäkerheten är också mycket viktig, och en säkerhetsdörr är också utrustad och konstruerad så att den ska hindra spridning av eld. En ståldörr kan vara elegant och diskret och ändå vara effektiv mot faror av olika slag. Ett bra lås behöver du förstås också ha. 

Säkerhetsdörrar passar lika bra i hemmet som på ett företag. Det är kanske så att du arbetar hemifrån och kan vilja skydda känslig utrustning eller information. Kontakta dörrföretaget så får du goda råd och praktisk hjälp, så att du kan skaffa dig en kontorsdörr med extra stor säkerhetsfunktion.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/