Neonskyltar Göteborg

Neonskyltar i Göteborg lockar folk

Neonskyltar i Göteborg lockar folk

advertorial

Bara för att Las Vegas råkar ligga på andra sidan jordklotet så innebär det inte att du inte kan ha det lite som i “Sin City” hemma i Göteborg. Fundera lite på det. Vad är det som gör Las Vegas till Las Vegas? Visst, ett eget Eiffeltorn. Caesars Palace. Kasinon och strippklubbar. Att det som händer i Las Vegas stannar i Las Vegas. Men den främsta och viktigaste ingrediensen är väl ändå neonljuset? Och det har Las Vegas inte monopol på.

Med neonljus, och kanske i synnerhet neonskyltar, kan du ska stämning även i Göteborg. Skyltarna lyser upp i mörkret och lägger en känsla av lust och förväntan i luften. Allting känns plötsligt möjligt. Inga hinder. Bara lev i nuet. Det kan kännas märkligt att allt det kan förmedlas enbart av neonskyltar i Göteborg. Men fungerar det i Las Vegas så borde det väl även fungera hemma på västkusten i Sverige. Eller hur?

 

Neonskyltar Göteborg

 

Goda nyheter för dig som älskar neon

Det fanns en anledning till att Lena Philipsson sjöng om att “dansa i neon”. Kanske borde hon släppa en ny version. En där texten istället handlar om att “dansa bland neonskyltar i Göteborg”. Den dängan hade säkerligen kunnat gå varm på Avenyns nattklubbar. På repeat. Samtidigt som neonskyltarna till klubbarna lockar besökare i stora mängder. Nästan som flugor till sockor. Eller myror till blåbärspajer på en picknick. Enorm dragningskraft.

Visst låter väl neonskyltar i Göteborg som någonting väldigt spännande? Som någonting du skulle vilja läsa lite mer om? Då kommer här goda nyheter. Du behöver inte leta som en galning på nätet och gå igenom alla Google-resultat du hittar. Det räcker att du går in på den här länken: https://www.skyltcompaniet.se/produkter/neonskyltar/. Där finns all information om neonskyltar i Göteborg som du kan tänkas att behöva. Och kanske lite till.