Att bo i Stockholm har flera fördelar. Det är inte bara nära till allt, man kan dessutom utöva en hel del olika intressen. Man kan nästan tro att ridning kan vara svårt i Stockholm, men nej det är det inte. Det finns väldigt bra ridskolor att vända sig till även i Stockholm. 

Ridning är en sport som ger många lycka. Inget som var man bor i landet bör hålla en borta från ridningen. Vill man ta ridlektioner i Stockholm så kan man göra det. Hästar betyder inte per automatik att man bor ute på landet. Det räcker att man åker dit hästarna finns, i detta fallet, Stockholm. 

 

Finns ingen ålder

Ridning är verkligen för alla. Det spelar ingen roll om du är sextio år och aldrig suttit på en häst. Bara gör det, du kommer inte ångra dig. Många barn börjar med ridning redan när de är små. Det finns till och med de som kan rida innan de faktiskt kan gå. 

Är man ett litet barn är det bra att börja med de minsta ponnyerna. För det finns det ofta ponnyridning, man använder sig ofta då av Shetlandsponnyn som är en väldigt liten ponny. De är väldigt snälla och trygga, men de kan absolut ha en räv bakom örat, framförallt när gräset är framme. De hästar som finns på ridskola är oftast väldigt snälla och väluppfostrade. 

 

Träffa likasinnade

Det finns fler fördelar med ridning, givetvis är det först och främst vännerna. Det finns inget härligare än när du och bästa vännen sida vid sida ger er ut på en barbackatur. Ni kommer kunna ha så kul tillsammans och göra en massa olika saker, som att åka på läger på sommaren. Hur roligt är det inte att göra en sådan sak med sin bästa vän. Dessutom med det man älskar mest, hästarna.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *