Ordet tantra förknippas av de allra flesta med sexuell njutning och därför kan det kännas lite främmande att gå på tantramassage. Tantramassage är inte bara en enda variant utan kan utföras på många olika sätt.

För paret som vill lära sig mer om varandra kan man gå en kurs i tantramassage. Det går också att gå till en massör som specialiserat sig på konsten. Det är en sensuell massage där du kan lära dig mer om dig själv. Många som väljer att testa tantramassage gör det för att lära sig mer om hur man ska andas och öppna upp sitt sinne.

Beröring är viktigt för välmående

Oavsett om du är i en relation eller inte så är beröring något som är viktigt för att du ska må bra. Vissa kan också ha negativa upplevelse av beröring och vill komma över detta. Vill du ha professionell tantramassage i Malmö så kan du vända dig till https://www.tantramassage.se/.

Det är tryggt att gå till en professionell massör. För ett par kan det vara ett bra sätt att komma nära varandra igen då man får lära sig mer om beröring och olika sätt man kan röra vid varandra.

Huden är ett viktigt organ som lätt glöms bort

Huden skyddar oss men är mycket mer än så. Genom beröring kan man komma i kontakt med känslor och även lära sig att ta emot beröring. Tantramassage fyller en viktig funktion för att komma i kontakt med sig själv. Du lär dig att vara närvarande och känna vad som händer i kropp och sinne. För ett par är det ett perfekt sätt att lära känna varandra. Därför kan tantramassage vara bra när ni inleder förhållandet. Som par kan man också lära sig vad den andre uppskattar utan att det för den skull blir sexuellt. Däremot kan det leda till en nytändning.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *