Vacker och rolig väggdekor för alla smaker

Med konst på väggarna gör du ditt hem till en plats att trivas, och du uttrycker vem du är som person. Men vem har bestämt att det uttrycket alltid måste rymmas inom en fyrkantig ram? Med väggdekor från SOHU-wallstickers kan du placera konstverken precis hur du vill och anpassa dem efter just din planlösning, inredning och personliga tycke och smak.

Variationsmöjligheterna är oändliga, och det finns något för varje rum och humör. Vad sägs om en spännande urban känsla med en skyline från New York eller Berlin, eller gatukonstmotiv av Banksy? Med en världskarta i klassiskt eller annorlunda grafiskt utförande tar du in hela världen i ditt vardagsrum, och vackra djurmotiv kan komplettera dina gröna växter för en riktig djungelkänsla. Du som saknar gröna fingrar kan också beställa väggdekor med träd- eller blomstermotiv som samspelar på ett spännande vis med den övriga inredningen.

Utöver alla bildmotiv finns ett stort urval av väggdekor med texter, anpassade till varje rum i hemmet. I hallen vill du kanske ha en välkomnande text till dina gäster eller bara ett par ord som skänker dig sinnesfrid när du stiger innanför dörren. Till kontoret kan det passa med några peppande ord som inspirerar dig att göra ditt bästa varje dag, och i köket är det naturligtvis passande med några väl valda ord som bjuder in till matlagning och trevlig samvaro. 

Väggdekoren kan även fylla en praktisk funktion, exempelvis klistras på din brevlåda så att du på ett varmt och roligt sätt talar om vilka som bor här. Dekoren finns även i form av tavlor och kalendrar som du kan använda krita på. Till barnens rum finns ett brett urval av roliga motiv och inspirerande citat, eller varför inte specialbeställa barnets namn i ett vackert typsnitt att sätta upp ovanför sängen? Beställ enkelt all din väggdekor hos sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html.