Att inreda sitt hem är kul. Men ibland saknar man helt enkelt det där lilla extra. Kanske har du tröttnat på inredningen du hittar i alla vanliga butiker och vill ha något som känns lite mer unikt. Designlampor har ofta en mer originell design och är dessutom tillverkade med högre kvalitet. Visst, du får antagligen betala lite mer men samtidigt får du ett hem du kan vara nöjd över. Och det är en produkt som kommer att hålla länge.

 

 

En unik design

 

Ett märke som har både en unik och stilren design är Gubi. Det är ett dansk företag som kombinerar det klassiska med det moderna. En kombination som uppskattas av många världen över. Gubi designar allt från lampor till möbler så om du tycker om märket kan du faktiskt inreda större delen av ditt hem med just Gubi. Det finns även en stor variation i deras tillverkning. Du kommer garanterat få ett unikt hem du kan vara stolt över.

 

Lampor för alla rum

 

Oavsett om du vill ha en ny taklampa, golvlampa eller bordslampa finns det i Gubi sortiment. Något som också är roligt med deras design är att det verkligen finns något för alla. Självklart finns en röd tråd i deras design. Vilket handlar om just den klassiska stilen som möter det moderna. Men variationen är ändå stor. För dig som älskar färg kan du hitta allt från brandgula lampor till klarblåa. Föredrar du det lite mindre utstickande kan du såklart välja något mer neutralt. Varför inte en bordslampa med marmorfot med vit skärm? Alla deras produkter är tillverkade i hög kvalitet. Det är en lampa du kommer ha länge och du behöver inte oroa dig för att den kommer gå sönder direkt. När man köper något från Gubi kan man förvänta sig en högkvalitativ produkt i snygg design.