Skäm bort din kropp!

Det är en lång dag på kontoret där stillasittandet är mer regel än undantag. Den enda gången du rör på dig är när du ska till kaffemaskinen eller till lunchrummet.
Du vet det säkert redan, men det tål att påminnas om i dessa tider av värk och smärta: Våra kroppar är gjorda för att röra på sig. Att tvinga den att sitta still vid ett skrivbord, där det enda som rör sig på kroppen är fingrarna som smattrar på ett tangentbord, är lite som att sätta koppel på fåglarna i skogen. Inte undra på att våra kroppar protesterar med att just signalera värk och smärta. “Hallå! Det här funkar inte längre!”.

Naturligtvis är ett botemedel att komma ut och röra på sig mer. En frisk promenad före frukost gör under för kroppen. Men det gäller också att låta kroppen vila, ge den tillfälle till återhämtning och – förstås – skämma bort den.

En av de finaste vardagliga gåvorna du kan ge till din kropp är en massage. Du löser inte bara att knutar och krämpor som kroppen har burit omkring på, utan i och med massagen frigörs också en massa toxiner – gifter som har lagrats i fettvävnaden.

Men hur trevligt det än är med att bli masserad så innebär det ju samtidigt en ansträngning. Du måste ta dig till din massör, och sedan transportera dig hem. Men det finns förstås en lösning på detta.

Med en massagefåtölj i hemmet kan du få massage när du vill. Varför inte just före läggdags? Tänkt att vara alldeles mör och avslappnad och sedan få gå och lägga sig. Din rygg bär upp dig större delen av dygnet. Vilket bättre sätt att visa den din uppskattning än genom att ge den regelbunden massage?

IWAO erbjuder massagefåtöljer i flera olika prisklasser, de erbjuder nöjdhetsgaranti och har dessutom fri frakt på sina produkter.